Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Kleding

   Kleding

   Kleding bedrukken Bij Jobo Workwear kunt u diverse soorten kleding laten bedrukken. U heeft daarbij keuze uit een groot assortiment kleding voor alle mogelijke branches en zakelijke doeleinden, maar daarnaast is er ook ruimte voor eventuele feestkleding. Bij Jobo Workwear betaalt u altijd een scherpe prijs wanneer u uw kleding laat bedrukken. Bovendien kunnen wij uw bestelling snel leveren wanneer u dit op korte termijn nodig heeft. Van T-shirts en overhemden tot broeken en schoenen, wat u ook nodig heeft, Jobo Workwear helpt u graag verder!

    

   Waarom kleding bedrukken? Uw medewerkers zijn letterlijk het visitekaartje van uw bedrijf. Dan is het belangrijk dat zij dit ook uitstralen. Wanneer u kleding laat bedrukken zijn uw medewerkers makkelijk te herkennen voor uw omgeving en klanten. Bovendien creëert dit ook een gevoel van eenheid binnen uw team. Laat bijvoorbeeld uw logo en/of huisstijl op uw kleding bedrukken. Dit kan vrij simpel en snel door de simpele methode van uploaden te gebruiken op de site. Hierdoor bent u niet lang bezig met het ontwerpen en kunt u gemakkelijk de juiste afbeeldingen selecteren.

    

   Uw kleding bedrukken kan ook van praktisch nut zijn, wanneer het bijvoorbeeld om evenementen gaat. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers die instructies aan mensen moeten geven. Wanneer u uw kleding laat bedrukken weet de omgeving direct wat de functie van uw medewerker is. Organiseert u een evenement voor een goed doel? Ook dan bent u bij Jobo Workwear aan het juiste adres om bijvoorbeeld sponsoren te bedanken of om te laten zien voor welk goed doel u meedoet.

    

   Daarnaast is het ook voor een vereniging mogelijk om shirts te bedrukken. Zo creëert u een gevoel van eenheid en saamhorigheid. Daarnaast zijn teamgenoten op deze manier beter herkenbaar. Zo kunt u er ook voor kiezen om voor verschillende teams verschillende sponsoren te laten drukken op de shirts. Het kan ook een relatiegeschenk zijn voor een of meerdere partners. Tevens kunt u ook gewoon recreatieve kleding laten bedrukken bij ons. Wij zijn van alle markten thuis en zijn bereid mee te denken met uw voorstel.

    

   De mogelijkheden Er zijn tal van mogelijkheden wanneer u bij ons uw kleding laat bedrukken:

   Vindt u het lastig om een keuze te maken? Jobo Workwear denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Zo komen we altijd tot een oplossing die past bij uw vraag en het gewenste budget.

   Het is mogelijk om de shirts en andere kleding te wassen. Echter raden wij wel aan om van tevoren hier goed naar te kijken. Zo houdt u de opdruk van goede kwaliteit en heeft u er jaren plezier van. Zo vinden wij het van belang dat de eerste paar keren de kleding met de hand wordt gewassen. Daarna kan het op maximaal 40ºC gewassen worden mist de kleding binnenstebuiten wordt gedraaid. Tevens raden we aan om de bedrukte kleding niet in de droger te doen maar gewoon aan de waslijn te hangen.

    

   Offerte kleding bedrukken Wilt u weten wat Jobo Workwear voor u kan betekenen of ontvangt u liever direct een offerte? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

    

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »