Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Branches

   Branches

   Bent u op zoek naar specifieke beroepskleding? Bij Jobo Workwear bent u aan het juiste adres! Als specialist op het gebied van werkkleding en bedrijfskleding en de bedrukking daarvan bieden wij een ruim assortiment aan werkkleding en bedrijfskleding.

    

   Beroepskleding voor verschillende sectoren

   Het is natuurlijk van zelfsprekend dat ieder beroep een ander type kleding vereist. Zo bent u op de bouw verplicht aan verschillende veiligheidseisen te voldoen, terwijl hele andere kledingvoorschriften gelden in de horeca. Met ons ruime aanbod aan werkkleding en bedrijfskleding vindt u altijd de juiste kleding die past bij de branche waarin u werkzaam bent!

   Zo kunt u bij Jobo Workwear terecht voor een uiteenlopend assortiment aan beroepskleding voor onder andere Bouw & Installaties, Transport & Logistiek, Horeca, Evenementen en nog veel meer sectoren.

    

   Waarom bedrukte of geborduurde bedrijfskleding een must is voor uw bedrijf!

   De uitstraling van uw medewerkers is hét visitekaartje van uw onderneming of vereniging. Het is daarom enorm belangrijk dat uw medewerkers of leden een representatieve uitstraling hebben.

   Bedrukte of geborduurde bedrijfskleding helpt niet alleen bij het versterken van uw merkimago, maar zorgt er ook voor dat uw team eenheid en toewijding uitstralen. Daarnaast zorgt bedrukte of geborduurde bedrijfskleding er ook voor dat uw medewerkers en leden makkelijk te herkennen zijn voor uw omgeving en klanten. Dit maakt bedrukte of geborduurde bedrijfskleding een waardevolle asset zijn om uw bedrijf of vereniging beter op de kaart te zetten zonder dat u daarvoor reclamekosten hoeft te maken.

    

   Persoonlijk advies & offerte aanvragen

   Wij snappen dat het kiezen van de juiste kleding een enorme uitdaging kan zijn. Welke kleding past het beste bij uw behoefte? Hoe groot moet de bedrukking zijn? Welke drukpositie past bij wat u voor ogen heeft? Dit zijn vragen waarover onze medewerkers u een deskundig advies kunnen geven. Daarom kunt u ten al tijden vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers.

   Heeft u iets voor ogen en wil u daarvoor graag een offerte ontvangen? Stuur dan een email naar onze klantenservice. Vanuit daaruit neemt een van onze medewerkers contact met u op!