Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Duurzame sweaters

   Bij Jobo Workwear begrijpen we dat comfort en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Daarom presenteren we met trots onze collectie duurzame sweaters die niet alleen zorgen voor warmte en comfort, maar ook bijdragen aan een groenere wereld. Lees verder om Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   4 Producten
   Santino sweatvest Berlin Ladies - ladies fit
   €46,73 Excl. btw€ 56,54Incl. btw
     Bekijken
     Santino Sweatvest Berlin - Modern fit

     Santino Sweatvest Berlin - Modern fit

     Sweatvest, 80% organisch katoen (GOTS) / 20% rPE...
     €36,73 Excl. btw€ 44,44Incl. btw
       Bekijken
       Tricorp sweater rewear - 301701

       Tricorp sweater rewear - 301701

       De Sweater Rewear maakt onderdeel uit van het Re...
       €24,41 Excl. btw€ 29,54Incl. btw
         Bekijken
         Tricorp Sweater Anorak RE2050 | 302701

         Tricorp Sweater Anorak RE2050 | 302701

         De duurzame Sweater Anorak RE2050 heeft een spor...
         €51,54 Excl. btw€ 62,36Incl. btw
           Bekijken

           Duurzame sweaters

           Bij Jobo Workwear begrijpen we dat comfort en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Daarom presenteren we met trots onze collectie duurzame sweaters die niet alleen zorgen voor warmte en comfort, maar ook bijdragen aan een groenere wereld. Lees verder om te ontdekken waarom onze duurzame sweaters de ideale keuze zijn voor een stijlvolle uitstraling en een milieubewuste benadering.

           1. Gemaakt van Milieuvriendelijke Materialen:

           Onze duurzame sweaters zijn vervaardigd uit ecologisch verantwoorde materialen, zoals biologisch katoen of gerecyclede vezels. Door te kiezen voor duurzame materialen verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan het behoud van de natuurlijke hulpbronnen.

           1. Verminderde Impact op het Milieu:

           Met de nadruk op duurzaamheid in ons productieproces, zorgen we ervoor dat onze duurzame sweaters een verminderde impact hebben op het milieu. We streven naar energie-efficiëntie en minimaliseren het gebruik van schadelijke chemicaliën, wat resulteert in een meer milieuvriendelijke keuze.

           1. Hoogwaardige Kwaliteit en Duurzaamheid:

           Onze duurzame sweaters zijn niet alleen milieubewust, maar ook van uitstekende kwaliteit. Met aandacht voor vakmanschap en duurzame materialen zijn onze sweaters bestand tegen slijtage en behouden ze hun vorm en kleur, zelfs na veelvuldig dragen en wassen.

           1. Tijdloos Design:

           Duurzaamheid betekent ook dat uw kledingstukken niet uit de mode raken. Onze duurzame sweaters hebben een tijdloos design dat lang meegaat, waardoor ze veel langer relevant blijven in uw kledingkast en bijdraagt aan een meer duurzame consumptie.

           1. Sociaal Verantwoordelijk:

           Bij Jobo Workwear staan we voor sociale verantwoordelijkheid. Onze duurzame sweaters worden geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden, waarbij eerlijke lonen en veilige werkomgevingen worden gegarandeerd voor de werknemers. Door te kiezen voor duurzame sweaters, ondersteunt u een ethische en verantwoorde productieketen.

           Conclusie:

           Met onze duurzame sweaters bij Jobo Workwear maakt u niet alleen een bewuste keuze voor warmte en comfort, maar ook voor het milieu en de samenleving. Onze sweaters zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, hebben een uitstekende kwaliteit en dragen bij aan een meer duurzame mode-industrie. Ontdek ons assortiment en kies voor duurzame warmte met Jobo Workwear als uw partner voor verantwoorde bedrijfskleding.