Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Werkkleding

   Werkkleding

   Werkkleding is een net zo ruim begrip als ons uitgebreide assortiment. Bij Jobo Workwear vindt u mede dankzij onze jarenlange ervaring echter altijd de juiste werkkleding die u tevens kunt laten bedrukken.

   Of het nu gaat om schilderskleding, overalls, werkbroeken of veiligheidskleding, alles is mogelijk en bij Jobo Workwear bent u bovendien verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons assortiment werkkleding bestaat daarbij altijd uit kwalitatieve materialen die u en uw medewerkers beschermen, warm houden en zorgen voor een representatieve uitstraling.

    

   Werkkleding bedrukken

   Bent u op zoek naar kwalitatieve werkkleding voor zowel u als uw werknemers? Via Jobo Workwear vindt u kwalitatieve bedrijfskleding en daarbij heeft u nog veel meer mogelijkheden. Via Joboworkwear.nl is het namelijk mogelijk om uw werkkleding te laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo of andere bedrijfsinformatie.

   Door uw bedrijfskleding te laten bedrukken zorgt u er voor dat uw werknemers een grotere autoriteit uitstralen. Bovendien zorgt bedrukte werkkleding ook voor gelijkheid en saamhorigheid binnen uw bedrijf. U zult ook nooit meer een werknemer aan hoeven te spreken om onhygiënische of niet-passende kleding. Daarbij is het natuurlijk ook zo dat uw bedrijf meer naamsbekendheid genereert met bedrukte bedrijfskleding.

   Via Joboworkwear.nl kunt u het ruime assortiment van werkkleding voor iedere bedrijfstak vinden en laten bedrukken. Bij ons bent u verzekerd van de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit, aarzel dus niet! Op zoek naar zakelijke bedrijfskleding of bent u juist op zoek naar reguliere bedrijfskleding zoals bedrukte schilders kleding? Bij Jobo Workwear vindt u bedrijfskleding voor iedereen!


   Kleding bedrukkingstechnieken

   We werken bij Jobo Workwear met 3 verschillende bedrukkingstechnieken voor het bedrukken van werkkleding. Iedere bedrukkingstechniek oogt net even anders en heeft een geheel andere werking. Onderstaand een overzicht van de verschillende bedrukkingstechnieken en hoe deze technieken in zijn werking gaan bij het bedrukken van werkkleding.

   De zeefdruk: Een stuk fijn gaas wordt gespannen over een raamwerk, vervolgens wordt hier een lichtgevoelige laag op toegepast, welke belicht wordt door middel van een positieffilm. Donkere vlakken worden op het positief weggewassen bij het ontwikkelen, de inkt wordt vervolgens door de doorlatende plekken heen gedrukt. Hierbij is het wel zo dat er verschillende materialen gebruikt worden bij het bedrukken van deze kledingstukken, waardoor verschillende inktsoorten nodig zijn.

   De transferdruk: Deze bedrukkingstechniek is zeer geschikt voor flexibele materialen. De transfers worden los van het kledingstuk gefabriceerd, waarna deze via een hittepers op uw gewenste bedrijfskleding toegepast wordt. Bij een transferdruk heeft u een breder aantal mogelijkheden qua bedrukkingslocaties, zo kunt u met een transferdruk ook kiezen voor een mouwopdruk of andere ongebruikelijke plaatsen.

   Borduren: Bij het borduren van uw bedrijfskleding wordt er gebruik gemaakt van naald en garen om uw logo op het textiel aan te brengen. Afbeeldingen of logo’s worden vooraf omgezet naar een speciaal borduurprogramma om deze op de juiste manier te kunnen borduren. Geborduurde kleding is wasbaar op hoge temperaturen, u hoeft zich daarbij dus geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen.


   Overhemd en colbert bedrukken

   Zijn uw werknemers al voorzien van de juiste corporate kleding? Dé manier om uw werknemers nog meer autoriteit te geven is door deze kleding te laten bedrukken. Indien uw werknemers zich netjes dienen te kleden op kantoor is een bedrukt overhemd in de meeste gevallen al genoeg. Hebben uw werknemers regelmatig klantengesprekken of zijn ze bijvoorbeeld werkzaam als gastheer of gastvrouw? Dan kan een colbert bedrukken de gewenste oplossing zijn, aangezien u hierbij vanzelfsprekend de meest hoogwaardige indruk wilt maken die u kunt maken.

   Om uw nette outfit af te maken kunt u de keuze maken uit verscheidene accessoires, denk hierbij aan een luxe zakdoek voor in uw borstvakje, enkele manchetknopen om uw colbert af te werken, of een kwalitatieve stropdas of vlinderdas. Op deze manier zorgt u er voor dat uw werknemers de juiste autoriteit uitstralen. Voor de vrouwelijke werknemers zijn er ook diverse dames blazers, dames gilets, dames colberts, dames rokken en dames pantalons.


   Werkjassen en werktruien bedrukken

   Zijn uw werknemers vaak al vroeg in de ochtend aan het werk? Dan kan het vaak nog erg koud zijn, helemaal in de winterperiode. Zorg er dan ook voor dat uw werknemers voorzien zijn van een werkjas van hoogwaardige kwaliteit. Om uw naamsbekendheid te vergroten en teambuilding aan te moedigen is er via Jobo Workwear de mogelijkheid om deze werkjas te bedrukken met uw logo of een andere opdruk naar voorkeur. Zijn uw werknemers voornamelijk werkzaam in écht koude werkomgevingen? Dan kan het verstandig zijn om voor deze werknemers thermokleding te bestellen, via Jobo Workwear kunt u ook deze thermokleding laten bedrukken.

   Als vervanging voor een jas op de ietwat mindere koude dagen kunt u er ook voor kiezen om al uw werknemers te voorzien van een bedrukte werktrui of een bedrukt werkvest. Zo hebben we bij Jobo Workwear een ruim aanbod aan verscheidene werktruien, van merken zoals Tricorp, Dassy en Santino.


   Werkschoenen

   Bij Joboworkwear.nl kiest u voor kwaliteit, een factor die bij werkschoenen uitermate belangrijk is. Met een ruim assortiment aan S1P, S2 en S3 veiligheidsschoenen van verschillende hoogwaardige merken zorgt u voor kwaliteit, comfort, duurzaam en natuurlijk voor een schappelijke prijs. Alles wat uw werknemers nodig hebben voor passende werkschoenen dus!

   Ook hebben we een divers aanbod aan werklaarzen en veiligheidsklompen voor iedere werksituatie en bedrijfstak. Voor iedere niche is er bedrukte kleding beschikbaar en bij Jobo Workwear zijn we er trots op dat we voor iedere situatie kwalitatieve werkkleding en werkschoenen kunnen leveren.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »