Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Werkkleding

   Werkkleding

   Werkkleding is net zo’n ruim begrip als ons uitgebreide assortiment. Het is belangrijk dat u de juiste kleding draagt tijdens het uitvoeren van uw kleding. Ongeacht in welke branche u werkzaam bent bij ons kunt u altijd vinden waar u naar op zoek bent. Of het nu gaat om T-shirts, werkjassen of werkbroeken met de ruime keuze uit merken als Tricorp Workwear, Mascot Workwear, Havep en Santino heeft u altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ook kunt u bij ons terecht voor veiligheidskleding zoals hi-vis of genormeerde kleding.

    

   Werkkleding laten bedrukken

   Bent u op zoek naar representatieve werkkleding met uw eigen logo? Dan bent u bij Jobo Workwear aan het juiste adres! Wij bieden een ruime keus aan kleding, zoals T-shirts, sweaters, broeken, jassen en meer zodat u uw werknemers van top tot teen kunt voorzien van een passende werkoutfit.

   Door uw bedrijfskleding te laten bedrukken zorgt u ervoor dat uw werknemers meer autoriteit uitstralen. Tegelijkertijd zorgt bedrukte werkkleding ook voor gelijkheid en saamhorigheid binnen uw bedrijf. U zult ook nooit meer een werknemer aan hoeven te spreken om onhygiënische of niet-passende kleding. Daarbij is het natuurlijk ook zo dat uw bedrijf meer naamsbekendheid genereert met bedrukte bedrijfskleding.

   Bij Jobo Workwear vindt u werkkleding voor iedere bedrijfstak. Of u nu werkzaam bent in de logistiek, bouw, horeca of evenementenbranche bij ons vindt u altijd de kleding die bij u past!

    

   Uw persoonlijke veiligheid staat voorop!

   Het is belangrijk dat u de juiste werkkleding draagt tijdens het uitvoeren van uw werk. Ook hiervoor bent u bij Jobo Workwear aan het juiste adres! Omdat wij snappen dat u en uw werknemers veilig hun werk moeten kunnen doen hebben wij een breed assortiment in veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere hi-vis kleding van DASSY, RWS kleding van Tricorp Workwear, en genormeerde kleding van Havep, maar ook voor gehoorkappen van 3M. Daarnaast maken ook regenkleding en brandvertragende kleding onderdeel uit van ons assortiment.

    

   Kleding bedrukkingstechnieken

   We werken bij Jobo Workwear met drie verschillende bedrukkingstechnieken voor het bedrukken van werkkleding. Iedere bedrukkingstechniek oogt net even anders en heeft een geheel andere werking. Hieronder vindt u een korte uitleg van de verschillende bedrukkingstechnieken en hoe deze technieken in zijn werk gaan bij het bedrukken van werkkleding.

   De zeefdruk: Een stuk fijn gaas wordt gespannen over een raamwerk, vervolgens wordt hier een lichtgevoelige laag op toegepast, welke belicht wordt door middel van een positieffilm. Donkere vlakken worden op het positief weggewassen bij het ontwikkelen, de inkt wordt vervolgens door de doorlatende plekken heen gedrukt. Hierbij is het wel zo dat er verschillende materialen gebruikt worden bij het bedrukken van deze kledingstukken, waardoor verschillende inktsoorten nodig zijn.

   De transferdruk: Deze bedrukkingstechniek is zeer geschikt voor flexibele materialen. De transfers worden los van het kledingstuk gefabriceerd, waarna deze via een hittepers op uw gewenste bedrijfskleding toegepast wordt. Bij een transferdruk heeft u een breder aantal mogelijkheden qua bedrukkingslocaties, zo kunt u met een transferdruk ook kiezen voor een mouwopdruk of andere ongebruikelijke plaatsen.

   Borduren: Bij het borduren van uw bedrijfskleding wordt er gebruik gemaakt van naald en garen om uw logo op het textiel aan te brengen. Afbeeldingen of logo’s worden vooraf omgezet naar een speciaal borduurprogramma om deze op de juiste manier te kunnen borduren. Geborduurde kleding is wasbaar op hoge temperaturen, u hoeft zich daarbij dus geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen.