Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Duurzame T-shirts

   Als u op zoek bent naar kleding die niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld, dan zijn onze duurzame T-shirts bij Jobo Workwear de perfecte keuze. Onze collectie duurzame T-shirts is speciaal ontworpen met oog voor m Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   7 Producten
   ID Identity Men's Stretch T-Shirt - 0594
   €14,05 Excl. btw€ 17,-Incl. btw
     Bekijken
     Tricorp t-shirt fitted rewear - 101701

     Tricorp t-shirt fitted rewear - 101701

     Het T-shirt Fitted Rewear maakt onderdeel uit va...
     €12,11 Excl. btw€ 14,65Incl. btw
       Bekijken
       Santino - Jaro

       Santino - Jaro

       Santino T-shirt Jaro - 160 gr/m2 100% organisch...
       €7,27 Excl. btw€ 8,80Incl. btw
         Bekijken
         Tricorp T-shirt Bamboe 101003
         €24,42 Excl. btw€ 29,55Incl. btw
           Bekijken
           T-shirt V-hals RE2050 | 102701

           T-shirt V-hals RE2050 | 102701

           Het duurzame T-shirt V-Hals RE2050 heeft een spo...
           €27,51 Excl. btw€ 33,29Incl. btw
             Bekijken
             Santino - Jaro Ladies

             Santino - Jaro Ladies

             Santino T-shirt Jaro Ladies - 160 gr/m2 100% or...
             €7,27 Excl. btw€ 8,80Incl. btw
               Bekijken
               Santino t-shirt Jonaz v-neck - Bamboe modern fit
               €13,54 Excl. btw€ 16,38Incl. btw
                 Bekijken

                 Duurzame T-shirts

                 Als u op zoek bent naar kleding die niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld, dan zijn onze duurzame T-shirts bij Jobo Workwear de perfecte keuze. Onze collectie duurzame T-shirts is speciaal ontworpen met oog voor milieubewustzijn en sociale verantwoordelijkheid. Lees verder om te ontdekken waarom onze duurzame T-shirts niet alleen goed zijn voor uw bedrijf, maar ook voor de planeet.

                 1. Gemaakt van Duurzame Materialen:

                 Bij Jobo Workwear hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Onze duurzame T-shirts zijn vervaardigd uit biologisch katoen of gerecyclede materialen, waardoor we de ecologische voetafdruk verminderen en natuurlijke hulpbronnen behouden. Kiezen voor duurzame materialen is een positieve stap in de richting van een groenere toekomst.

                 1. Lange Levensduur:

                 Onze duurzame T-shirts zijn ontworpen om lang mee te gaan. Hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen ervoor dat de T-shirts bestand zijn tegen slijtage en regelmatig wassen, waardoor ze langer meegaan dan traditionele T-shirts. Dit vermindert de behoefte aan frequente vervanging en draagt bij aan een meer duurzame consumptie.

                 1. Milieuvriendelijke Productie:

                 Bij Jobo Workwear streven we naar milieuvriendelijke productieprocessen. Onze duurzame T-shirts worden geproduceerd met aandacht voor energie-efficiëntie en verantwoord gebruik van hulpbronnen. We werken samen met fabrikanten die zich inzetten voor duurzaamheid en ethische productiepraktijken.

                 1. Sociale Verantwoordelijkheid:

                 Naast duurzaamheid, staan we ook voor sociale verantwoordelijkheid. Onze duurzame T-shirts worden geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden, waarbij eerlijke lonen en veilige werkomgevingen worden gegarandeerd voor de werknemers. Door te kiezen voor onze T-shirts, draagt u bij aan een eerlijke en ethische productieketen.

                 1. Stijlvol en Comfortabel:

                 Duurzaamheid betekent niet dat u concessies hoeft te doen aan stijl en comfort. Onze duurzame T-shirts zijn ontworpen met oog voor moderne trends en een perfecte pasvorm, zodat u er stijlvol uitziet en zich comfortabel voelt terwijl u bijdraagt aan een duurzamere wereld.

                  

                 Met onze hoogwaardige duurzame T-shirts bij Jobo Workwear maakt u niet alleen een positieve impact op uw bedrijf, maar ook op het milieu en de samenleving. Onze duurzame T-shirts zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, hebben een lange levensduur en worden geproduceerd onder ethische omstandigheden. Ontdek ons assortiment en kies voor duurzaamheid met Jobo Workwear als uw partner voor verantwoorde bedrijfskleding.