Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Gehoorbescherming

   Naast de juiste werkkleding is ook uw persoonlijke bescherming enorm belangrijk. Afhankelijk van de industrie waarin u werkzaam bent zijn natuurlijk andere beschermingsmiddelen nodig om uw veiligheid te verbeteren. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   3 Producten
   3M PELTOR X2A Comfort Gehoorkap met hoofdband, geel
   €33,44 Excl. btw€ 40,46Incl. btw
     Bekijken
     3M PELTOR X3A Gehoorkap met hoofdband

     3M PELTOR X3A Gehoorkap met hoofdband

     3M™ PELTOR™ Gehoorkappen X3 zijn voorzien van ee...
     €33,52 Excl. btw€ 40,56Incl. btw
       Bekijken
       3M E-A-R Classic Oordoppen zonder koord

       3M E-A-R Classic Oordoppen zonder koord

       De 3M™ E-A-R™ Classic™ Oordoppen zijn wegwerpbaa...
       €51,69 Excl. btw€ 62,55Incl. btw
         Bekijken

         Gehoorbescherming

         Naast de juiste werkkleding is ook uw persoonlijke bescherming enorm belangrijk. Afhankelijk van de industrie waarin u werkzaam bent zijn natuurlijk andere beschermingsmiddelen nodig om uw veiligheid te verbeteren. Bij Jobo Workwear bieden wij een uitgebreid assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen.

          

         Voorkom gehoorschade, kies de juiste gehoorbescherming

         Vanaf een blootstelling aan een geluidsniveau van 80 decibel, bestaat er het risico op gehoorbeschadiging. Daarom bent u als werkgever verplicht gehoorbescherming aan te bieden aan uw werknemers.

         Bij het kiezen van de juiste gehoorbescherming moet rekening gehouden worden met de geluidsdemping en het draagcomfort. Idealiter, moet gehoorbescherming geluidsdemping hebben die passend is bij de werkomgeving om de meeste bescherming te bieden. Daarentegen is het ook belangrijk dat gehoorbescherming comfortabel te dragen is. Wanneer een werknemer zijn gehoorbescherming afneemt omdat deze niet comfortabel aanvoelt, riskeert hij zijn gezondheid.

         Is uw huidige gehoorkap aan vervanging toe? Kiest u dan bijvoorbeeld voor de 3M Peltor X2A gehoorkap of de 3M Peltor X3A gehoorkap. Deze gehoorkappen bieden u een passende bescherming door de geluidsdemping. Daarnaast bieden deze gehoorkappen ook een uitstekend draagcomfort zodat u deze zonder problemen voor langere tijd kunt dragen. Draagt u liever geen grote gehoorkap, dan zijn de 3M oordoppen zonder koord wellicht iets voor u.

          

         Uw full-service leverancier voor werkkleding, werkschoenen en PBM’s!

         Jobo Workwear (voorheen Jobo Promotions) is bekend in de markt als de specialist op het gebied van de bedrukking en borduring van werkkleding en promotionele kleding. Naast bedrijfskleding bieden wij ook werkschoenen en PBM’s. Met ons ruime aanbod kunnen wij u van top tot teen voorzien van een complete werkoutfit!