Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Hemden / Tanktops

   Hemd, Tanktop of mouwloos T-shirt bedrukken
   Ons uitgebreide assortiment T-shirts zou niet compleet zijn zonder onze collectie hemd T-shirts. U heeft de keuze uit div Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   2 Producten
   Stanley & Stella Dancer T-shirt STTW038
   €6,95 Excl. btw€ 8,41Incl. btw
     Bekijken
     Stanley & Stella Dreamer Top STTW013
     €6,25 Excl. btw€ 7,56Incl. btw
       Bekijken

       Hemden / Tanktops

       Waarom hemd, tanktop of mouwloos T-shirts bedrukken?
       U kunt onze hemd T-shirts voor diverse gelegenheden gebruiken. Denk bijvoorbeeld als onderdeel van uw bedrijfskleding, voor uw team van een sportvereniging of voor promotiedoeleinden.

       In alle gevallen kan het dragen van een hemd T-shirt met uw logo bijdragen aan de naamsbekendheid van uw bedrijf of vereniging. Ook zijn de dragers beter te herkennen voor hun omgeving tijdens bijvoorbeeld een beurs of ander evenement.

       Wilt u niet teveel kosten maken voor het bedrukken van uw hemd T-shirts? Geen probleem, want bij Jobo Workwear bieden wij graag een oplossing aan die het beste past bij uw budget.

       Wat zijn de mogelijkheden?
       Jobo Workwear biedt u niet alleen een ruim assortiment, maar kan u ook tal van mogelijkheden bieden om uw hemd T-shirts te bedrukken. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van textiel bedrukken denken wij graag met u mee.

       U bepaalt bijvoorbeeld zelf waar de opdruk mag komen op het hemd. Ook bepaalt u de grootte van de opdruk en of deze in één of meerdere kleuren gedrukt mag worden. Wij leveren uitsluitend maatwerk en kunnen bij spoed uw bestelling op zeer korte termijn al realiseren.

       Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.